Mesoterapi

MESOterapi - Ansigtsløft helt uden kirugi

HVAD ER MESOTERAPI?

Mesoterapi er, helt kort beskrevet, den absolut mest effektive antiage behandling.

Så ønsker du dig en smuk, forynget og spændstig hud med masser af glød og vitalitet – så er denne behandling helt sikkert noget for dig. 

Mesoterapi er en videnskabsbaseret behandling, der ved brug af specialudviklede teknikker kan give dig et naturligt løft, udglatte aldringstegn – og tilføje en sprudlende og sund glød. Altsammen helt uden kirurgi. 

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, som øjeblikkeligt optimerer dine huds vitalitet – og som gør huden både yngre og sundere at se på. Det særlige ved Mesoterapien er, at den giver et synligt resultat ved påbegyndelse af behandling, men samtidig har en enorm eftereffekt, da den igangsætter hudens egen reparationsproces. Du får altså et mere langsigtet resultat med denne behandling. Og en hud, som bliver behandlet indefra og ud.

HVORDAN FUNGERER MESOTERAPI?

Mesoterpi booster huden ved hjælp FILORGAS serum, som tillføres huden via mikroinjektioner, der tilpasses efter dit behov. Vi skræddersyer behandlingen på baggrund din hudtype og dine ønsker til det endelige resultat. Behandlingen kan derfor udføres forskelligt fra person til person. Nogle vil have behov for at at udførelsen sker med meget tynde nåle, andre med maskine eller nanonål på hudens overflade.

 FILORGA serummet indeholder intet mindre end 59 aktive ingredienser. Heriblandt ren hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, coenzymer, nukleinsyrer, mineraler og antioxidanter. Ingredienser, der alle er med til at balancerer, opstramme, forynge og genskabe en sund og smuk hud. Det er en af grundene til at   FILORGA længe har været anderkendt i hele verden, som det absolut bedste præparat til denne behandlingsform.. 

Allerede efter første behandling vil du kunne se en markant forbedring på ar og fine linjer. Ligemeget hvilken type hud du har, vil du opleve at få din ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Det er vigtigt for os at inddrage dig i processen og behandlingen din hud, så du føler dig tryg og vidende omkring situationen. Derfor viser vi dig altid FILORGA-serummet forud for behandlingen, så du har mulighed for at undersøge kvaliteten nøje. 

MESOTERAPI er særligt velegnet, hvis du har: 

  • Fine linjer, rynker og ar som du ønsker at udglatte 
  • Tør og slap hud
  • Tydelige og grove porer
  • Pigmentforandringer 
  • Ujævn hudtone 

VIL DU VIDE MERE? 

Har du fået lyst til at høre mere? Vi har lagt et par videnskabelige artikler ind til dig, som du kan dykke ned i, hvis du har lyst. Du kan også kigge forbi klinikken eller ringe til os, hvis du ønsker mere vejledning eller blot har nogle spørgsmål til behandlingen eller produktet. Vi vil meget gerne dele alt, hvad vi ved med dig. 

Forskningsartiklerne herunder opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag FILORGA NCTF-serum som værende hudfornyende og -foryngende.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4396578/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22151394

Priser:

Forud for behandlingen er det muligt at få en hudkonsultation. Prisen for denne er 350,- kr., som fratrækkes den fremtidige behandlings pris. 

Vi anbefaler 3-6 behandlinger. 
Hele ansigtet:
 Vi skræddersyer altid vores mesobehandlinger efter hudtype. 

Behandlingen udføres med mesogun, Vitamin booster serum 3ml. inkl. skinpen 1500,-

Tillægs behandling:
Frugtsyre 200,-                                 Nanonål  200,-

Luksus behandling ansigt og hals med mesogun 90 min. indeholder både Vitamin booster serum 3 ml. og ekstra hyaluronsyre 3 ml. Inkl. nanonål, skinpen og frugtsyre ved behov 2500,- 

Scroll to Top