Skræddersyede ansigtsbehandlinger

Når du bestiller en tid ved os, vil du opdage at hver behandling er unik. Ingen ansigter er helt ens – det samme gælder huden. Vi oplever derfor de bedste resultater når behandlingerne tilpasses den enkelte. Vi gennemgår din hud, og rådfører os med dig, inden vi skræddersyer en behandling, der favner dine ønsker og behov. Efter din behandling hos os, vil du modtage en grundig rådgivning i, hvordan du fortsat plejer din hud derhjemme. Dette er for at give dig, de bedste muligheder for at opnå de optimale resultater på lang sigt. 

Kunne du tænke dig at få en fornemmelse af, hvilken behandling og hvilke produkter, der er helt rigtige for dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os her: Stina@Stinaenger.dk.

Økologisk ansigtsbehandling i Evolve Organic Beauty 560,-

Denne klassiske økologiske behandling udføres udelukkende i Evolve Organic Beauty, som er et naturligt og økologisk beauty brand, der håndfremstiller alle deres produkter.
Fordi produkterne er 100% “rene” og fri for syntetiske og allergifremkaldende ingredienser, så er denne behandling helt ideel til den sensitive og urene hud.
Den er også for dem, der tænker på mijøet, og som ønsker produkter, der ikke er testet på dyr eller indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

Behandlingen tilpasses dine behov, men indeholder som udgangspunkt altid:

 Hudanalyse, afrensning, peeling, let dybderens, retning af bryn, massage inkl. skulder og nakke,  påføring af maske og afsluttende serum, øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer 60min

Den klassiske økologiske ansigtsbehandling kan laves som en 2-personers behandling.
Det betyder, at du kan invitere én du holder af på en dejligt afslappende stund hos os. I ligger ved siden af hinanden under behandlingen, og kan nyde hinandens selskab, imens jeres behandler forkæler jer. 

Behandling varer 90 min. med en behandler.

Har du et særligt ønske eller behov anbefaler vi at du vælger vores skræddersyede behandling.

 

SKRÆDDERSYET ANSIGTSBEHANDLING 60 MIN. 670,-

En ansigtsbehandling tilpasset præcis til din hud.

Behandlingen består: Din behandling startes altid med skin coaching hvor vi tilrettelægger din behandling. Derefter dobbel afrensning og ensym peeling

Kan f.eks indeholde dybderens retning af bryn, massage frugtsyrepensling, masker/speciel masker.

Afsluttende cremer.

Skræddersyet til dig 75 min. 870,-

En ansigtsbehandling tilpasset præcis til din hud, behandlingen udføres i Nimue.

Din behandling startes altid med dobbel afrensning og ensym peeling

Kan f.eks. indeholde Dybderens, retning af bryn, speciel massage, frugtsyre pensling,oxygen, speciel maske

Afsluttes med serum og cremer.

SKRÆDDERSYET TIL DIG 90 MIN. 1170,-

En ansigtsbehandling tilpasset præcis til din hud, behandlingen udføres i Nimue.

Din behandling startes altid med skin coaching, dobbel afrensning og ensym peeling

Kan f.eks. indeholde nogle af disse ting. Dybderens, retning af bryn, lifting massage og nakke, skulder massage, frugtsyre pensling, speciel maske, Beauty Angel lys, oxygen, diamantslibning.

Afsluttes med serum og cremer.

Express oxygen 470,-

Oxygen behandlingen er rigtig god til dig, der trænger til at give din hud et fugtboost udover det sædvanlige. Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden, hvorfor det er oplagt at tilføre mere af den. Den naturlige mængde aftager nemlig med alderen.

Med vores oxygenbehandling presses serummet med Hyaluronsyren dybt ned i huden, hvilket har en langt bedre effekt, og betyder at du får tydelige resultater med det samme.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:

Hudanalyse, afrensning, peeling, oxygen, serum, afsluttende øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer 40 min.

Køb 6 x express oxygenbehandling til 2650,-

Når du skal have det mest optimale ud af din oxygenbehandling, skal huden fugtes effektivt i en periode med kort mellemrum mellem behandlingerne.
Under et sådant kur-forløb får huden tilstrækkeligt med fugt til at kunne genoprette sin egen naturlige fugtbalance. Derfor anbefales det at starte med et kur-forløb på seks gange med mellem fem og syv dages mellemrum.

Dette er for at booste huden tilstrækkeligt og skabe det bedste resultat.

 

Teenage-behandling (10-20år) 450,-

Vores teenage-behandling er super god til den unge hud og til teenageren, som gerne vil lærer at passe på sin hud fremadrettet. Nogle teenagere er heldige, at have en ganske problemfri hud, men de fleste døjer med hormonforandringer som kan ses på huden. Det kan ofte bedres markant med brug af de rette produkter og ved hjælp af gode hudplejerutiner. 

Denne behandling har til formål at oplyse teenageren om hudtype, og hvordan den plejes bedst muligt samt hvilke produkter, der er de rette til den enkelte. 

Så send bare din teenager afsted. Vi lover at han/hun går herfra med højt humør og med en endnu flottere og mere glødende hud. 

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, maske, afsluttende dagcreme.

Behandlingen varer ca. 40 min.

Priser:

Tillægsbehandlinger i forb. med ansigtsbehandling:

Scroll to Top