Ansigtsbehandlinger

Når du bestiller en tid ved os, vil du opdage at hver behandling er unik.

Ingen ansigter er helt ens – det samme gælder huden. Vi oplever derfor de bedste resultater når behandlingerne tilpasses den enkelteVi gennemgår din hud, og rådfører os med dig, inden vi skræddersyer en behandling, der favner dine ønsker og behov. Efter din behandling hos os, vil du modtage en grundig rådgivning i, hvordan du fortsat plejer din hud derhjemme. 

Dette er for at give dig, de bedste muligheder for at opnå de optimale resultater på lang sigt. 

Kunne du tænke dig at få en fornemmelse af, hvilken behandling og hvilke produkter, der er helt rigtige for dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os her: Stina@Stinaenger.dk.

Klassisk ansigtsbehandling 540,-

En klassisk ansigtbehandling passer til alle.

Lige fra den helt unge pige til den ældre kvinde eller mand, der har en mere moden hud. Behandlingen tager udgangspunkt i velvære, forkælelse og opfriskning.Efter en klassisk ansigtbehandling føler du dig genopladet, og du vil opleve en fornyet glød og vitalitet i huden. 

Behandlingen tilpasses dine behov, men indeholder som udgangspunkt altid: Hudanalyse, afrensning, peeling, retning af bryn, dybderens, massage af ansigt, skuldre og nakke, maske, afsluttende serum, dag- og øjencreme.

Behandlingen varer 60 min.

Har du et særligt ønske eller behov, kan du tilvælge en specialmaske til din behandling. 

Klassisk ansigtsbehandling for 2 personer 950,-

Den klassiske ansigtsbehandling kan laves som en 2-personers behandling.
Det betyder, at du kan invitere én du holder af på en dejligt afslappende stund hos os. I ligger ved siden af hinanden under behandlingen, og kan nyde hinandens selskab, imens jeres behandler forkæler jer. 

Behandlingen tilpasses jer, men indeholder som udgangspunk det samme som en klassisk ansigtsbehandling. 

Behandling varer 90 min. 

Økologisk ansigtsbehandling i Evolve Organic Beauty 540,-

Denne behandling udføres udelukkende i Evolve Organic Beauty, som er et naturligt og økologisk beauty brand, der håndfremstiller alle deres produkter.
Fordi produkterne er 100% “rene” og fri for syntetiske og allergifremkaldende ingredienser, så er denne behandling helt ideel til den sensitive og urene hud.
Den er også for dem, der tænker på mijøet, og som ønsker produkter, der ikke er testet på dyr eller indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

Behandlingen tilpasses dine behov, men indeholder som udgangspunkt altid:

 Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, retning af bryn, massage inkl. skulder og nakke,  påføring af maske og afsluttende serum, øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer 60min

Relax ansigtsbehandling 750,-

Med en Relax ansigtsbehandling er der fuldt fokus på afslapning og velvære.

Behandlingen har til hensigt at bringe dig i balance, samle dine energier og genfinde gløden i huden. Ved hjælp af professionelle massage- og trykteknikker stimulerer vi kroppens blodcirkulation, og hjælper den med at udrense affaldstoffer. 
Hvis du føler dig træt, mat og udpint kan denne behandling især være ideel.
Behandlingen fokuserer på hele dig, og varer længe nok til at du får mulighed for at koble helt af, inden du går ud og møder livet igen. De 75 min. du ligger på briksen hos os handler det kun om dig, og din oplevelse.  

Behandlingen bliver skræddersyet til dine behov, men indeholder som udgangspunkt altid:

Indledende rygmassage, hudanalyse, 2 x afrensning, peeling, let dybderens, retning af bryn, massage af ansigt, skuldre, nakke og hovedbund. Lægning af maske og afsluttende serum, dag- og øjencreme.

Behandlingen varer 75 min. 

DIAMANT OXYGEN 870,-

Diamant Oxygen behandlingen består af diamantslibning – også kaldet microdermabrasion, af huden.
Dette er en forfinet måde at forynge huden på, fordi den er med til at stimulere cellefornyelse, fjerne arvæv og bidrage til forbedring af akne og pigmentforandringer. Behandlingen er også med til at udglatte rynker og fine linjer, fordi den fjerner det øverste lag hudceller.
Efter én enkelt behandling vil du kunne se og mærke en markant forskel. For opnåelse af det bedste resultat anbefales dog 5-10 behandlinger med 7-14 dages mellemrum.
Netop fordi det øverste lag hudceller fjernes med diamantslibning, er det langt lettere at fugte huden i dybden. Dette gøres ved at et dybdegående og fugtgivende serum med hyaluronsyre, presses ned i huden ved hjælp af en oxygenmaskine. Det er oxygenet der presser  serummet dybt ned i huden ved højt tryk, som giver huden bedre mulighed for at optage fugten og påbegynde cellefornyelsen. 
Virkningen af behandlingen vil ses omgående. Netop fordi huden fugtes dybere end ved klassiske behandlinger, vil du opleve det som et let ansigtsløft og en helt ny og sund udstråling.
Hyaluronsyre forekommer ganske naturligt i huden, hvorfor det er oplagt at tilføre mere af dette til huden, da den naturlige mængde aftager med alderen.

Behandlingen indholder som udgangspunkt altid:

Hudanalyse, 2 x afrensning, peeling, retning af bryn, diamantslibning, oxygen, opstrammende massage af hals og ansigt, afsluttende serum,
øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer 75min.

Express oxygen 470,-

Oxygen behandlingen er rigtig god til dig, der trænger til at give din hud et fugtboost udover det sædvanlige. Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden, hvorfor det er oplagt at tilføre mere af den. Den naturlige mængde aftager nemlig med alderen.

Med vores oxygenbehandling presses serummet med Hyaluronsyren dybt ned i huden, hvilket har en langt bedre effekt, og betyder at du får tydelige resultater med det samme.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:

Hudanalyse, afrensning, peeling, oxygen, serum, afsluttende øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer 40 min.

Køb 6 x express oxygenbehandling til 2650,-

Når du skal have det mest optimale ud af din oxygenbehandling, skal huden fugtes effektivt i en periode med kort mellemrum mellem behandlingerne.
Under et sådant kur-forløb får huden tilstrækkeligt med fugt til at kunne genoprette sin egen naturlige fugtbalance. Derfor anbefales det at starte med et kur-forløb på seks gange med mellem fem og syv dages mellemrum.

Dette er for at booste huden tilstrækkeligt og skabe det bedste resultat. Herfor tilbyder vi et samlet køb af seks behandlinger med besparelse. Efter kur-forløbet anbefales en opfølgende behandling ca. en gang om måneden.

Nimue frugtsyre ansigtsbehandling inkl. Beauty angel lys (40 min.) 500,-

Denne super aktive behandling anbefales ved ar, pigmentpletter, ønske om finere hudstuktur og hudfornyelse. Behandlingen anbefales som kurforløb på 6-12 behandlinger. Perfekt ved akne, forstørret porer, pigmentpletter, linjer og dybe rynker. Behandlingen bliver speciel designet hver gang efter dine behov og ønsker.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid: 
Afrensning, peeling, speciel frugtsyre, Beauty angel lys, afsluttende serum og dagcreme.

Luksus ansigtsbehandling inkl. let hovedbundsmassage. 560,-

Når du booker en luksus ansigtsbehandling ved os, så er der fuldt fokus på afslapning og velvære.
Denne behandling er tiltænkt dig, der trænger til at få ladet batterierne op med en ordentlig omgang selvforkælelse.
Du skal egentlig bare lægge dig på briksen og lukke øjnene – og så sørger vi for at pleje dit ansigt med respekt og omsorg, og ikke mindst med et udvalg af vores lækre kvalitetsprodukter.

Når de 60 min. er gået og behandlingen er slut, vil du forlade klinikken med en fornyet energi og en smuk og glødende hud.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid: Hudanalyse, afrensning, peeling, retning af bryn, dybderens, massage af ansigt, skuldre, nakke og hovedbund, maske, afsluttende serum, dag og øjencreme.

Behandlingen varer 60 min.

Dybderensende ansigtsbehandling 540,-

Den dybderensende behandling er tiltænkt den urene hud, acne, eller til fjernelse af milier. 

Dybderens er essentielt for problemer som disse, men det kræver korrekt og steriludførelse for at have effekt. Derfor anbefaler vi altid at dybderens udføres professionelt. Vi forsøger altid at gøre det så blidt som muligt, og vi er altid særdeles opmærksomme på den type hud vi arbejder med.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, maske, afsluttende øjen- og dagcreme.

Behandlingen varer ca. 60 min.

Mini diamantslibning 340,-

Denne behandling forbindes som regel med et kur-forløb, der fokuserer på forbedring af ar, pigmentforandringer eller forhornet hud.
Den lette slibning af huden fjerner det øverste beskadigede hudlag og igangsætter hudens egen cellefornyelse.
Behandlingen og kur-forløbet er derfor ideelt for dig med en problematisk hu, som har brug for ny glød.

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:  
Afrensning, peeling, diamantslibning, afsluttende serum, øjen- og dagcreme med faktor.

Behandlingen varer ca. 20 min.

Teenage-behandling (10-18år) 420,-

Vores teenage-behandling er super god til den unge hud og til teenageren, som gerne vil lærer at passe på sin hud fremadrettet. Nogle teenagere er heldige, at have en ganske problemfri hud, men de fleste døjer med hormonforandringer som kan ses på huden. Det kan ofte bedres markant med brug af de rette produkter og ved hjælp af gode hudplejerutiner. 

Denne behandling har til formål at oplyse teenageren om hudtype, og hvordan den plejes bedst muligt samt hvilke produkter, der er de rette til den enkelte. 

Så send bare din teenager afsted. Vi lover at han/hun går herfra med højt humør og med en endnu flottere og mere glødende hud. 

Behandlingen indeholder som udgangspunkt altid:
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, maske, afsluttende dagcreme.

Behandlingen varer ca. 40 min.

Priser:

Tillægsbehandlinger i forb. med ansigtsbehandling:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.