Vipper og bryn

Priser:

(Konsultation, få sat dine bryn i form, lær at optegne og style.)

 

Lash Lift behandling / Permanent af vipper

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. 

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Brow Lift, også kaldet Brow Lamination.

Giver dine bryn et fyldigere look og du får tæmmet eventuelle hvirvler og nedadvoksende hår i brynene.

“Brushed Up Brows” er ultra populært pt og dette kan du opnå med et brow lift som giver dig flotte fyldige og fluffy bryn. Behandlingen foregår ved at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions. Så påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling. Til sidst rettes brynene med voks og pincet.

Et Brow Lift holder op til 8 uger. Vi anbefaler at kombinere med farvning og evt vores nye “Powder Brow Effect” farver, for et endnu skarpere look.

Efterbehandling:
– Undgå vand i 24 timer
– Undlad at svede i 24 timer
– Undlad peeling og creme/olier

 

Henna brows.

Super Scilium Brow Henna er en helt ny og naturlig måde at få smukke bryn på. Din brynstyling bliver taget til helt nye højder. Formen optegnes grundigt, og kanterne bliver helt skarpe – således opnås et perfekte bryn.

Denne nye form for Henna er uden den sorte farve, som er den der oftest udløser allergier, som kendes fra de kendte ferie hennatatoveringer. Denne super scilium Henna farve er 100 % plantebaseret.

Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af profesionelle.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.