Alt til vipper og bryn

Priser:

(Konsultation, få sat dine bryn i form, lær at optegne og style.)

Lash Lift behandling / Permanent af vipper

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 5-6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 3-8 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandling.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. 

 

Brow Lift, også kaldet Brow Lamination.

Giver dine bryn et fyldigere look og du får tæmmet eventuelle hvirvler og nedadvoksende hår i brynene.

“Brushed Up Brows” er ultra populært pt og dette kan du opnå med et brow lift som giver dig flotte fyldige og fluffy bryn. Behandlingen foregår ved at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions. Så påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling. Til sidst rettes brynene med voks og pincet.

Et Brow Lift holder op til 8 uger.  

.

Scroll to Top