Om os

Stina Enger - Stina-2

Stina Enger

Er klinikkens indehaver. Uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2002 med speciale i hudsygdomme og makeup. Hendes, arbejde er hendes passion og her mødes du altid med et smil og erfarende hænder.

Stina er herudover uddannet som massør, øreakupunktør, cupping, negleteknikker, lashlift, intim voks, spraytan og i mesoterapi.

IMG_7975
Carina Bertore er klinikkens skønne elev, Carina er ved at uddanne sig til kosmetikker. Hos Carina bliver du mødt med et skønt smil og perfektionisme. Carina tilbyder ansigtsbehandlinger, voks, Shellac, wellness massage, pedicure, lashlift, browlift, manicure, spraytan og farvning af vipper og bryn.
yFOtz8Ng

Dorte Erlang

Her er du i trygge helende hænder. Dorte bringer kroppen i balance og får spændingerne og stressen til at forsvinde. Uddannet kostvejleder ved Birgitte Nymann i 2013 og massør i 2017.

Derudover uddannet i voks, spraytan, lashlift, øreakupunktur, cupping og Shellac. Her får du altid de bedste råd med på vejen.

IMG_5594
Line Justesen er klinikkens Vippeteknikker. I Lines hænder er du fuldstændig tryk og kan forvente perfekte resultater. Line tilbyder alt inden for eyelash ekstensions, lashlift, browlift, farvning af vipper og bryn, spraytan, voks, negleforlængelser, forstærkning af egne negle og Shellac.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.