Om os

Stina Enger

Er klinikkens indehaver. Uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2002 med speciale i hudsygdomme og makeup. Hendes, arbejde er hendes passion og her mødes du altid med et smil og erfarende hænder.

Stina er herudover uddannet som massør, øreakupunktør, cupping, negleteknikker, lashlift, intim voks, spraytan og i mesoterapi.

Carina Bertore

Er klinikkens skønne elev, Carina er ved at uddanne sig til kosmetikker. Hos Carina bliver du mødt med et skønt smil og perfektionisme. Carina tilbyder ansigtsbehandlinger, voks, Shellac, wellness massage, pedicure, lashlift, browlift, manicure, spraytan og farvning af vipper og bryn.

Dorte Erlang

Her er du i trygge helende hænder. Dorte bringer kroppen i balance og får spændingerne og stressen til at forsvinde. Uddannet kostvejleder ved Birgitte Nymann i 2013 og massør i 2017.

Derudover uddannet i voks, spraytan, lashlift, øreakupunktur, cupping og Shellac. Her får du altid de bedste råd med på vejen.

Kate

Kate er vores nyeste medlem i teamet. Her bliver du mødt med ro og perfektionisme, hun har 12 års erfaring som kosmetolog og været hos Nimat spa i 8 år. Kate specialisere sig i hudpleje, massage og sugaring. Hun snakker engelsk men forstår det meste danske.

Susanna Kampfenborg. (mobilbriksen)

Jeg er en moden pige, som har arbejdet med mennesker i mange år. I 2004 besluttede jeg mig for en radikal ændring i mit arbejdsliv. Jeg havde taget uddannelsen som zoneterapeut tidligt i mit liv, og den uddannelse skulle nu bruges kombineret med massage. Jeg blev færdig i 2005 som lægeeksamineret fysiurgisk massør og fik mulighed for at bruge min nye uddannelse på min da værende arbejdsplads. Jeg blev selvstændig i marts 2008.

Scroll to Top