Permanet hårfjerning Depilar

Depilar System™ er udviklet af et skandinavisk forskerteam, og den enzymbaserede formel indeholder enzymerne
Trypsin og Chymotrypsin, der i synergi sikrer en effektivitet, der er højere end de første generationer af enzymbaserede hårfjerningsprodukter. Ifølge uafhængige laboratorietests har Depilar System™ 5-10 gange højere enzymaktivitet, sammenlignet med lignende eksisterende metoder. Derudover koster en Depilar System™ behandling omkring halvdelen af alternative hårfjerningsbehandlinger som laser og IPL. Depilar System™ er en professionel behandlingsmetode, som udføres på hudplejeklinikker af trænede kosmetologer. Systemet bruges umiddelbart efter en traditionel voksning med det formål at ødelægge hårfolliklerne. Depilar System™ virker ved at nedbryde de hårproducerende celler, som findes i bunden af folliklerne, og som man kun kan nå ind til, når håret er i sin vækstfase (anagen-fase).

Depilar System™ består af to geléer – en inhibitor og en aktivator – som begge fordeles på problemområdet umiddelbart efter voksning, sukker pasta (sugaring), hårfjerning med tråd (threading) eller efter hårfjerning med pincet fra et mindre område såsom øjenbryn eller overlæbe med. Når Depilar System™ når frem til de hårproducerende celler i bunden af folliklerne, som er åbne og tomme efter den forudgående hårfjerning, starter en organisk, målrettet celleproces. Den unikke kombination af de aktive enzymer Trypsin og Chymotrypsin nedbryder strukturen i de hårproducerende celler, ødelægger dem og forhindrer effektivt ny hårvækst. Kroppen befries for uønsket hår.

En behandling med Depilar System™ tager kun få minutter efter hårfjerningen af det aktuelle område. Da hårcellerne ikke er aktive på samme tid, er det nødvendigt med regelmæssige behandlinger hver 4. til 6. uge (på kroppen) og hver 2. til 4. uge (i ansigtet) over en periode på 16-24 måneder. Dette er for at sikre, at alle hårcellerne bliver effektivt nedbrudt. Tidshorisonten kan dog variere fra person til person.

Priser:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.