Handelsbetingelser

Du kan her finde svar på de fleste spørgsmål i forhold til handel i vores webshop, har du yderlige spørgsmål kan du altid kontakte os.

Stina Enger Hudpleje IVS.
Hovedgaden 55
3630 Jægerspris
TLF: +4528690001
CVR: 40387064
Mail: Stina@stinaenger.dk

Jeg er ny kunde, hvordan bestiller jeg?

Alle de varer du finder i vores webshop kan købes online. Vælg hvilke produkter eller gavekort du er interesseret i. Klik herefter på knappen ‘Læg i kurv’. Du kan nu lægge flere varer i kurven, ved at finde dem i webshoppen på samme måde. Når du er klar til at gå til kassen, klikker du på ‘Gå til bestilling’.

Hav venligst bank/kortoplysninger parat, samt adressen varerne skal sendes til. Når disse oplysninger er udfyldt klikker du på “Gennemfør bestilling” og dine varer er på vej til dig.

Kan jeg ringe til jer?

Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på 28690001. Telefonen er åben hverdage kl. 10.00- 17.00. Husk du også altid kan sende en email til Stina@stinaenger.dk. Vi bestræber os på at besvare alle emails indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Betaling

Stina Enger Hudpleje IVS. Modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

 Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

 Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Stina Enger Hudpleje IVS. Benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende

Levering

Leveringstiden for din ordre er 2-5 hverdage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark. Ønsker du levering i andre lande da kontakt os på Stina@stinaenger.dk.
Stina Enger Hudpleje IVS. afsender varer med følgende: Afhentning, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at produktets emballage ikke må være brudt.

Hvis varen er åbent, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Stina Enger Hudpleje IVS. at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i produktet.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Stina Enger Hudpleje Ivs. i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. 14 dage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Der mangler noget i min ordre:
Desværre kan der ske fejl. Hvis du har modtaget din ordre og der mangler en vare, så kontakt os venligst på Stina@stinaenger.dk og vedlæg dit ordrenummer. Vi vil så undersøge sagen.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Stina Enger Hudpleje IVS. Dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Stina Enger Hudpleje Ivs.
Hovedgaden 55
3630 Jægerspris
TLF: +4528690001

Scroll to Top