Superboost Lash Lover – saviour 01 – sort

En helt ny formel skabt med formålet at skabe længere og fyldigere vipper. Den innovative 2-in-1 mascara fungerer både som beskyttende primer og intens sort mascara.

Den nye SuperBoost Lash Lover, indeholder en blanding af nærende olier, blødgørende pantenol og aktive peptide, der plejer hver enkelt vippehår.

Takket være det aktive ingrediens, Widelash™ kan vipperne blive stærkere, mere modstandsdygtige imod at knække, synligt længere og fyldigere efter kun 2 uger (hvis den bruges hver dag)
Widelash™ er et kendt patenteret kompleks, som bruges i mange vippeserummer. Det består af 3 peptider, pantenol og biotin

Naturlige fibre, i formlen, bestående af cellulose og appelsin, glider ubesværet på hvert enkelt vippehår og tilfører enestående længde og volume.

Mii SuperBoost Lash Lover er godkendt af øjenlæger og velegnet til sensitive øjne og kontaktlinsebrugere.

Pro tip: Påfør fra roden af vipperne og ud, ved at rulle børsten fra vipperod til spids, for at pleje og farve hvert enkelt hår. Brug den unikke tilpassede mindre ende af børsten for at “fange” selv de korteste vippehår. Gentag indtil du har ønsket volume.

CrueltyFree og vegansk

245,00 kr.

Scroll to Top