,

Resurfacing Peel 30ml.

509,00 kr.

En kemisk peeling eksfolierer i dybden for at:
• Forny og normalisere hudens øverste lag
• Booste hudens naturlige cellefornyelse
• Optimere hudens evne til at modtage fordelene fra den efterfølgende pleje

Anvendelse:
Anvendelse hjemme: Resurfacing peel anvendes 1 nat om ugen, stryges pa° nyrenset og tonet hud med en vatrondel og skal IKKE vaskes af før der pa°føres serum, elixir og creme.

Darphin er nu klar til at møde den store globale efterspørgsel på hudfornyende syrepeeling, ikke kun i behandlinger men også til hjemmepleje. Opnå samme hudfornyende, udglattende og glødgivende resultat som på salon, bare derhjemme og uden risiko for irritation eller bivirkninger. Darphin har skabt denne nye biologiske dybdegående peeling der yder en høj effekt og lover resultater svarende til en salonbehandling med 30% glycolsyre peeling, dog helt uden brug af glycolsyre.

Hudtype & hudtilstand:
Alle – men tiltænkt moden hud, hud med forhorning og pigmentering. Grov, robust, tilstoppet hud – ikke god til meget sart eller betændt hud.

Kundens aktuelle behov:
Grov, trist og ru hud. Pigmenteringer og forhorning.
Ujævn hudstruktur og store porer. Linjer og rynker.
vil gerne have glattere, blødre hud og bedre udbytte af efterfølgende pleje.

Produktegenskaber:
Yder samme fornyelse, udglatning og glød som 30% glykolsyre. Genskaber og definerer hudens tekstur, fjerner døde hudceller. Reducerer forekomsten af porer.
Stimulerer hudens naturlige fugtbinding og collagenproduktion. Reducerer synligt pigmentpletter, fornyr hudens glød og ensarter teinten.

Scroll to Top