Intral Rescue Super Concentrat 4x 7ml.

Genfind din huds harmoni på 4 uger

DARHINs nye, super koncentrerede, 28-dages behandlingskur kommer huden til undsætning og hjælper den med at genfinde sin naturlige ro og sit sunde udseende. Hver eneste dag udsættes vi for indre og ydre stress: for eksempel manglende søvn og forurening, som har en negativ effekt på hudens kvalitet.

Kombineret med stressende perioder, større livsbegivenheder eller skiftende årstider kan huden komme i ubalance. Den ser træt ud, bliver ujævn i overfladen, dehydreret og kan føles irriteret, tør og stram. En hud i ubalance er en svækket hud, som ikke formår, at regenerere lige så effektivt eller til at beskytte sig selv mod miljømæssige aggressorer. Dens mikrobiom kan også komme i ubalance, hvilket kan resultere i sarte eller urene hudtilstande. Og det er her, at Intral Rescue Super Concentrate 28-dages behandlingen skal anvendes.

Dette intensive koncentrat, hvis sanselige, lette konsistens passer ind i enhver hudplejerutine, er formuleret med et botanisk Calm Complex samt fermenterede, probiotiske mikroorganismer. Formlen indeholder mindst 91% ingredienser af naturlig oprindelse og trænger ind i huden for at lindre, stabilisere og styrke den. Uge for uge genvinder huden sin ro og balance.
Ved afslutningen af de 28-dages behandling er huden genfugtet, lindret, mere ensartet og stabiliseret. Og hudens barrierefunktion er styrket og dermed bedre i stand til at bekæmpe miljømæssige aggressorer.

ANVENDELSE
Anvendes når huden føles i ubalance som en 28-dages behandlingskur morgen og aften.
Påføres efter brug af Intral Redness Relief Soothing Serum og inden brug af creme.

Kan anvendes af og anbefales til alle.

899,00 kr.

Scroll to Top