Créme Solaire SPF 30 Bronze 50ml

Crème Solaire Bronze (SPF30) 50ml

En yderst innovativ solcreme til ansigtet; Crème Solaire Bronze! En revolutionerende farvet solcreme til ansigtet (SPF30) med en øjeblikkelig sund og naturlig glød. Anti-aging pleje, solbeskyttelse og sund glød i ét!

 

Denne multifugtgivende og veganske solcreme hjælper med at beskytte din huds naturlige skønhed. Beriget med koralvenlige UV-filtre, tredje generation af hyaluronsyre, naturlige vitaminer, botaniske ekstrakter, og den patenterede ingrediens, Bronzyl©, som tilsammen giver den ultimative antiage-pleje.

Den luksuriøse og fløjlsbløde formel svarer til en beroligende fugtighedscreme, samtidig med at den forhindrer fotoaldring forårsaget af solen. Créme Solaire giver en jævn hudtone og en smuk bronzefarve, der er god som base før makeup. Créme Solaire fedter ikke og trænger øjeblikkeligt ind i huden efter påføring, stimulerer kollagen-produktionen og reducerer udtørring af huden forsaget af solen.

 

Beskyt din hud i ansigtet, og oplev en følelse af øjeblikkelig fugtgivet og blød hud!

Naturlig bronzer med let Shimmer

Denne farvede dagcreme med SPF 30 beskytter den sensitive hud i ansigtet mod UV-stråling, samtidig med at du opnår en sund teint. Bronzefarven skaber en smuk og jævn finish, og den lette shimmer giver en naturlig glød.

 

Tredje generation af hyaluronsyre SLMW

Denne nye og innovative hyaluronsyre er den eneste hyaluronsyre, der trænger ind i de dybere hudlag. Den reducerer dehydrering forårsaget af soleksponering, forbedrer hudens struktur, stimulerer dannelsen af ​​kollagen og fungerer som en overlegen fugtighedsbooster!

Bronzyl™

Det aktive ingrediens Bronzyl stimulerer produktionen af melanin og aktiverer den naturlige farveudviklingsproces. På den måde bidrager Créme Solaire til en jævn solbrun glød og får huden til at opbygge sin egen naturlige UV-beskyttelse.

RonaCare AP™

Huden udsættes for alle former for frie radikaler hele dagen, inklusive UV-lys, IR-stråling & blåt lys. Den avancerede RonaCare AP™ er løsningen til dette og beskytter huden optimalt mod potentielle hudskader. Ingrediensen reducerer oxidativ stress forårsaget af solen og fungerer som en ’sekundær forsvarslinje’ mod skadelig UV-stråling. RonaCare AP™ arbejder 24 timer på at forbedre hudens eget beskyttelsessystem, bekæmpe angreb, forurening og forhindre aldring. Derudover har det en betydelig og positiv indvirkning på uren hud ved at reducere talgproduktion, rødme og betændelse.

Anvendelse

Påfør solcremen før soleksponering. Påfør ofte solcremen for at bevare en effektiv beskyttelse, især efter fysisk aktivitet, svømning eller brug af håndklæde.

499,00 kr.

Scroll to Top