MASSAGE OG KOSTVEJLEDNING VED DORTE ERLANG

Hvis en knap lyser i instrumentbrættet på bilen, panikkere vi og drøner direkte til mekanikeren. Tænk hvis vi gjorde det samme, når der er en ”knap der lyser i vores krop”?

Jeg er examineret helse og sportsmassør, kostvejleder med speciale i slankehold, cupping og Gua-Sha terapeut.

Kostvejledning – Slankehold 4-6 deltagere.

Jeg tilbyder et 8 ugers forløb hvor vi mødes 1 gang ugentligt.

Ved opstarten udarbejdes en individuel ”tilstandsrapport” og en kostregistrering af din krop, ud fra det udarbejder vi et realistisk og opnåeligt vægttab.

Jeg anbefaler at man deltager på et decideret slankehold, da der er stor hjælp og støtte i at kunne være i en gruppe, hvor man kan dele sine tanker, sejre, bekymringer mv.

Men et individuelt forløb er selvfølgelig også en mulighed.

Ud over at vi mødes 1 gang ugentligt står jeg selvfølgelig også til rådighed hvis der i den mellemliggende uge opstår spørgsmål eller problemer.

Efter bare 6 dage, er det min egen erfaring, at du allerede kan mærke tydelige resultater i din krop.

Pris for et 8 ugers forløb ved grupper : 1.299,-
Pris ved single forløb : 1699kr.

Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte mig på Dorte@stinaenger.dk

Cupping & Gua-Sha

Cupping er en flere 1000 år gammel behandlingsform. De tidligst registrerede behandlinger går hele 3.500 år tilbage og blev praktiseret af Egypterne. De gamle egyptere mente at Cupping ”var et middel mod enhver sygdom”. Op igennem tiden har behandlingsformen bredt sig ud over hele verdenen, der i blandt Østen hvor det er den almene opfattelse at behandlingen stammer fra.

Hvad går det så egentligt ud på?

Behandlingen udføres med glaskolber der føres hen over det sted på kroppen der skal behandles. Der dannes et let lufttryk i kolben imens, hvor ved selve behandlingen udføres.

Det er en yderst effektiv og dybdegående behandling, der bl.a har god indvirkning på: væskeophobninger, vægtøgning, lændesmerter, nakke-og skuldersmerter, smerter i led som knæ, hofter, ankler, håndled, albueled, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, eksem, psoriasis, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, fertilitetsproblemer, hovedpine, migræne, dårligt immunforsvar, dårlig udrensning.

Gua-Sha er en gammel Asiatisk behandlingsform, der udføres med ganske få, for ikke at sige et enkelt remide. Meget enkelt kan man sige, at man skraber smerten væk!

Det område der skal behandles stryges, skrabes, gnides med en blød, rund ”skraber”. Forud for behandlingen smøres huden ind i olie. Grundet friktionen på huden vil der opstå en rød plamage der hvor der skrabes, dette er blot et tegn på at behandlingens effektivitet.

Forskning har vist at Gua Sha forårsager en firdobling af mikrocirkulationen i overfladevævet og kan reducere inflammationer samt stimulere immunsystemet betydeligt.

Behandlingen virker mod en lang række akutte eller kroniske degenerative sygdomme – såsom:

Migræne, spændingshovedpine, piskesmæld, skulder og rygsmerter, svimmelhed, nedsat immunforsvar, led problemer, bihulebetændelse, muse-arm, tennisalbue, stress, muskelsmerter, brystsmerter og meget mere.

Jeg har valgt at kombinere disse to behandlings metoder alt efter dit behov. Du kan vælge at prøve cupping og gua sha som et tillæg til din massage eller som ren behandling.
Priserne starter fra 150- 425kr

Cupping/Gua Sha Intro 30 min 250kr
Cupping/Gua sha som tillæg til din massage 150kr
Cupping/Gua sha 45 min 350kr
Cupping Gua sha 60 min 425kr

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes