Evolve vores nye skud på stammen.

Evolve Organic Beauty er grundlagt af Laura Rudoe. Som har skabt produkterne efter den filosofi at alle skal have råd, til en sund og bæredygtig hudpleje. Laura startede for sig selv, efter at have været med til at starte det internationale brand, NUDE op. Laura har en stor interesse for velvære og ernæring og har selv døjet med, uren og sart hud i mange år. Laura´s vision er at skabe en produktserie, der gør vores hudpleje rutine nem og overskuelig i en travl hverdag. Derudover udnytter hun de bedste ting fra Naturen, alle de superfoods og naturlige aktive stoffer hun kan finde. Mange af ingredienserne kommer fra  Amazonas regnskov. Hele målet er at skabe den mest effektive hudpleje som muligt. Laura blander selv de essentielle oliebaserede dufte, i hånden og alle produkter bliver lavet i små partier for at give den bedste holdbarhed og kvalitet til kunden.

Skriv et svar