STINA ER DELVIST SYGEMELDT

Hej Alle sammen

 

Jeg er pr. 1/3-17 blevet delvis sygemeldt pga. mit piskesmeld, jeg vil stadig være på klinikken og i kan altid skrive med spørgsmål til mig på Stina@stinaenger.dk. Jeg er derfor lukket for online booking og tager ikke nye kunder ind i øjeblikket.  Jeg takker for jeres forståelse og tålmodighed og håber på,  snart at være klar igen.

 

Mvh Stina Enger

2 Responses to STINA ER DELVIST SYGEMELDT

 1. Henriette april 10, 2017 at 6:22 am #

  Hej Stina.
  Er du på klinikken i dag mandag? Jeg mangler en creme.😊
  Hilsen Henriette

  • StinaEnger april 18, 2017 at 9:05 am #

   Hej Henriette

   desværre først set din besked nu, men du kommer altid bare forbi:-)

   De bedste hilsner
   Stina Enger

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes